Відповіді на часті питання

ЯКА ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ?

Наші спеціалісти допоможуть швидко сформувати пакет документів для Вашого легального працевлаштування на обрану посаду.

Вартість візи обумовлюється з кожним клієнтом окремо, так як ціна залежить від необхідних для вас документів, а також типу візи.

ЯКА ПОТРІБНА БУДЕ ВІЗА ДЛЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ?

Для отримання роботи в Польщі Вам необхідно буде відкрити візу, яка видається з метою офіційного працевлаштування (cel wydania 05, 06). Тип візи може бути різним. Наприклад, візу типу С Вам зможуть надати на 90 днів, візу типу D – на 180 днів. Все залежить від часу, на який Ви будете офіційно працевлаштовані.

ЯКЩО У МЕНЕ ВЖЕ Є ВІЗА?

Тоді процедура спрощується. Наші спеціалісти шукають для Вас хорошу вакансію, ви робите вибір та відбувається офіційне працевлаштування.

ЧИ МОЖНА БУДЕ ПРОДОВЖИТИ ВІЗУ?

Так, адже ми сприяємо довготривалій співпраці з нашими клієнтами. Можна буде продовжити Ваше працевлаштування у Польщі. Для Вас буде виготовлено річне запрошення або видана карта тимчасового перебування на території ЄС.

ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ?

Основний документ, який сприятиме цьому процесу – запрошення, яке надсилає Вам роботодавець. Термін його оформлення – 10 робочих днів. Після отримання такого запрошення Вам потрібно буде звернутися за отриманням візи до візового центру. Для виготовлення візи окрім запрошення Вам знадобиться паспорт та ідентифікаційний номер.

ЩО РОБИТИ ПІСЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ?

Необхідно одразу звернутися до спеціаліста нашої компанії, який займався оформленням Ваших документів. Ви отримаєте повну інформацію стосовно від’їзду до Польщі. Така інформація включатиме наступні дані: дату та місце призначення; транспорт, яким Ви будете пересуватися; контактні дані наших представників, які зустрінуть Вас одразу після приїзду.

ЯКІ ДОКУМЕНТИ МАТИ ДЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ?

Ви обов’язково повинні мати з собою наступні документи:

  • закордонний паспорт;
  • візу чи інший документ, що підтверджує Ваше право на в’їзд, перебування на території Польщі;
  • запрошення від Вашого роботодавця (оригінал);
  • документ, що підтверджує медичне страхування на час поїздки.

ЯКЩО Я ХОЧУ ЗМІНИТИ МІСЦЕ РОБОТИ?

Тоді Ви звертаєтесь до наших представників, які запропонують для Вас альтернативні вакансії.

Хочете отримати роботу в Польщі?

Зв'яжіться з нами:

  • +38 (068) 408-87-66
  • +38 (063) 992-95-24
  • robota@visa-pro.com.ua

ми в соц. мережах
              

або

  • Надішліть заявку Замовте дзвінок

Наші переваги

  • Організація доїзду до місця роботи
  • Доступні вакансії з проживанням та харчуванням
  • Інформаційна координація
  • Повна візова підтримка
  • Безкоштовна одноразова заміна місця роботи

Калькулятор

Карта вакансій

Кращі роботодавці

Вакансії на роботу

Маєте запитання?напишіть на e-mail чи зателефонуйте нам (068) 4088766, (063) 9929524